Online Marketing

Kobozo maakt van uw product een merk

meten is weten

We zorgen ervoor dat we niet alleen elk detail over jouw bedrijf en product kennen, maar ook dat van de concurrentie. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jij stap voorop bent.

Van een blanco pagina naar een succesvolle website in 6 stappen.

ONDERZOEKEN & ONTDEKKEN

Jouw verhaal, wij luisteren aandachtig. We willen zoveel mogelijk leren over jouw bedrijf. Jouw doelgroep, winstmarges, gegeven waarde naar klanten.

1

CONCURRENTEN ONDERZOEKEN

We houden steeds rekening met de concurrentie. Niet alleen zorgen we er voor dat we uw activiteiten begrijpen en weten wie uw klanten zijn. We analyseren ook de volledige digitale voetafdruk van de concurrentie.

2

ANALYSE

Google AdWords management zonder een diepgaande historische en competitieve analyse is simpelweg een verkeerde start.

3

STRATEGIE BEPALING

We verzamelen al onze gegevens van de onderzoeken en analyses bij elkaar en bouwen hierop een strategie. 

4

CAMPAGNE ONTWERP

Met oog voor detail ontwerpen we de volledige campagne op basis van de uitgewerkte strategie.

5

OPTIMALISEREN, ONDERHOUDEN EN GROEIEN

Eens de campagne aan het draaien is komt er meer data binnen, hiermee maken we aanpassingen waar nodig. We zorgen voor optimalisatie door A/B testen uit te voeren. Nieuwe ideeen worden online gezet.

6

Veel gestelde vragen

Wat is digitale marketing?

Digitale marketing omvat marketing aan mensen die elektronische apparaten gebruiken die met internet zijn verbonden, namelijk computers, smartphones en tablets. Digitale marketing richt zich op kanalen zoals zoekmachines, sociale media, e-mail, websites en apps om in contact te komen met prospects en klanten.

Wat doet een digitale marketeer

Digitale marketing is zo ver geëvolueerd dat een immense reeks specialisten met merken overlegt om effectieve strategieën te ontwikkelen of programma’s te implementeren. Als u nieuw bent bij digitale marketing of als u geen ervaring of middelen heeft, kunt u overwegen een ervaren en veelzijdige consultant voor digitale marketing in te schakelen.

ONLINE MARKETING STOPT NOOIT

Het is de meest winstgevende en populaire vorm van adverteren. Het is ook zeer complex, verandert voortdurend en kost veel tijd. Ontdek wat we voor jou allemaal kunnen betekenen: