fbpx

Succesvolle website in 6 stappen

Een gestructureerde aanpak is de sleutel tot succes

websites met impact

We maken van jouw website zo veel meer dan slechts een online visitekaartje. Door middel van het ècht informeren van jouw bezoekers, trek je de juiste klanten aan.

Ontdek ons 6-stappenplan

EERSTE OVERLEG

Omdat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, starten we steeds met een verkennend gesprek. We bekijken samen de mogelijkheden die de nieuwe website jou kan bieden. Wil je met jouw website vooral jouw bezoekers informeren over jouw diensten? Of misschien wil je dat jouw website administratief werk uit handen kan nemen door bijvoorbeeld de mogelijkheid in te bouwen om online reservaties in te regelen.

We stellen ook al een eerste framework op waarrond we jouw website zullen opbouwen. Hiermee hebben we al een zicht op het aantal pagina’s dat jouw website zal bevatten. Op basis hiervan kunnen we jou reeds een prijsofferte opmaken voor jouw website. Als je akkoord gaat met deze prijsofferte, dan gaan we verder aan de slag.

1

ANALYSE VAN JOUW BEDRIJFSACTIVITEITEN

Omdat het belangrijk is dat jouw website kwaliteit uitstraalt, gaan we ons even verdiepen in jouw bedrijfsactiviteiten. We analyseren hoe jouw potentiële klanten zoeken op het web naar info over bedrijven zoals het jouwe en we gaan ook jouw concurrenten in kaart brengen.

Op basis van deze analyses gaan we onderwerpen opstellen die we gaan behandelen binnen jouw website. Voor ieder onderwerp selecteren we ook de belangrijkste zoektermen. Deze zoektermen worden later verwerkt in de opbouw van de teksten van jouw website.

2

EEN PASSEND DESIGN ONTWERPEN

Wist je al dat mensen binnen de drie seconden hun mening vormen bij het bezoeken van een website? Binnen die drie seconden beslist men of ze al dan niet verder zullen rondkijken op de website of terug weg klikken naar een concurrent. We zorgen er dus voor dat jouw website dezelfde kwaliteit uitstraalt als de service die jij levert aan jouw klanten.

Heb je reeds een bestaande huisstijl? Dan nemen we jouw kleurenschema over in het webdesign. Samen met enkele leuke afbeeldingen zijn de klanten niet meer weg te slaan van jouw website!

3

INHOUD OPSTELLEN VAN JOUW WEBSITE

Op basis van de eerdere analyses gaan we nu aan de slag om jouw website in te vullen. Mensen gaan steeds eerst op zoek naar extra informatie alvorens ze contact gaan opzoeken met een bedrijf. Gewapend met deze informatie kunnen ze betere beslissingen nemen.

Nu wil je natuurlijk dat deze mensen die informatie terugvinden op JOUW website. Als jij hen kan voorzien van de beste info die ze kunnen vinden dan aanzien ze jou als DE expert. Zo heb je die deal zo goed als zeker binnen!

4

OPLEVERING

We nemen er onze checklist bij en zorgen er voor dat jouw website tot in de puntjes verzorgd is. Nog een laatste screening op eventuele typfoutjes. We controleren of alle links goed werken, dat jouw website snel laadt, dat previews goed zitten in Google en sociale media, enz

We zitten ook nog eens samen met jou om samen door de volledige website te gaan. Samen testen we jouw contactformulieren en offerte aanvragen. Je wil natuurlijk geen contacten laten verloren gaan!

Nu dat we klaar zijn met de laatste validatie is de website klaar om open gezet te worden naar het grote publiek.

5

ONDERHOUD

Heel veel webdesign bedrijven stoppen bij de vorige stap, maar hier begint het nog maar. Wij nemen het volledige onderhoud van jouw website op ons. Jouw bedrijf leeft, jouw website moet dus ook leven. Het is belangrijk om steeds accurate informatie af te leveren naar jouw bezoekers.

We gaan ook verder dan het up-to-date houden van jouw website. We kijken maandelijks na hoe jouw bezoekers interageren. Zijn er bepaalde pagina’s die niet in de smaak vallen bij jouw bezoekers dan merken we dat aan de snelheid waarmee zij terug weg klikken. Met deze pagina’s gaan we dan opnieuw aan de slag.

Hiermee zorgen we er voor dat jouw website steeds beter en beter wordt!

6