fbpx

Alles-in service

Een gestructureerde aanpak is de sleutel tot succes

websites met impact

We maken van jouw website zo veel meer dan slechts een online visitekaartje. Door middel van het ècht informeren van jouw bezoekers, trek je de juiste klanten aan.

zero effort

Opdat jij je zou kunnen concentreren in jouw core business nemen wij het volledige beheer van jouw website op ons. Heb je een nieuwtje? Laat het ons weten en wij passen jouw site aan.

Marketing & SEO

Een prachtige website zonder bezoekers is als een cafe zonder bier. We leggen dus ook een sterke focus op de marketing rond jouw website. Je kan er op rekenen dat de technische SEO van jouw website helemaal op orde is.

continue verbetering

Maandelijkse bekijken we of jouw website nog verder geoptimaliseerd kan worden. We analyseren welke pagina's het minder goed doen en deze gaan we dan herwerken.

extra services

Voor velen is het een enorme uitdaging om mooie teksten te schrijven. Daarom hebben we ook copywriters en vertalers ter beschikking die jouw website kunnen invullen.

Ook op technisch vlak alles onder controle

Webhosting

Je moet niet op zoek gaan naar een hosting provider, want dat zit namelijk inbegrepen in ons aanbod. Jouw website komt te draaien op onze krachtige servers. Zo kunnen we garanderen dat jouw website steeds snel laadt en goed bereikbaar blijft.

Domeinnaam

Net zoals de webhosting, zorgen we ook voor het beheer van jouw domeinnamen. We kunnen iedere domeinextensie ter wereld voor jou vastleggen.

E-mails

Jouw emails kan je laten synchroniseren over al jouw toestellen heen. Zo mis je nooit een belangrijke mail van jouw klanten. Zit je even niet op jouw eigen toestel, dan kan je ook gebruik maken van de webmail.

Ik kan het aantal uren en dagen dat ik aan mijn website heb zitten sleutelen niet meer bijhouden. Nog steeds krijg ik nauwelijks contacten binnen via mijn website.

Herkenbaar? Wij helpen je!

ava-3.jpg
image-from-rawpixel-id-400046-jpeg

Als ondernemer in het Brusselse is het belangrijk dat mijn website beschikbaar is in meerdere talen. Omdat ik professioneel wil over komen wil ik natuurlijk geen taalfouten in mijn website.

Wij vertalen jouw website!