fbpx

Optimaliseren (SEO)

Met Kobozo scoor je beter in google

Zoekmachine Optimalisatie

Bij Kobozo zorgen we er steeds voor dat elke pagina geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Een zoekrobot kijkt namelijk anders naar jouw pagina dan wij

Waar Kobozo zoal op let

Mobiel vriendelijk

Is jouw website niet responsive, dan kan je een goede score al snel vergeten. Een smartphone is niet meer weg te denken, Google weet dit ook.

Leesbaarheid

Het is zeer belangrijk dat jouw tekst leesbaar blijft en niet verdwijnt in jouw achtergrond.

Inhoudelijk

De slimme robots toetsen de inhoud van jouw website af om na te gaan of hier relevante informatie op staat.

Sitemap

Zorg steeds voor SEO vriendelijke URL's en een sitemap die wordt doorgestuurd naar de zoekrobots.

Veilige website

HTTP-sites worden als onveilig beschouwd door Google. Het is daarom belangrijk om jouw website steeds te configureren met HTTPS.

Snelheid

Je hebt er vast jezelf al op betrapt: duurt het net te lang om een site te laden, dan ga je gewoon naar de volgende. Jouw score hangt hiervan af.

Kapotte links

Kapotte links op een website zijn een grote frustratie voor de bezoekers. We gaan er steeds voor zorgen dat er geen aanwezig zijn op jouw website. Zo geven we jouw score een duuwtje.

Interne links

Het is heel belangrijk dat elke pagina op jouw site makkelijk bereikbaar is via verschillende links. Daarom gaan we verwijzingen in teksten steeds doorlinken naar hun pagina.

Linkbuilding

Relevante externe links die naar jouw website verwijzen worden ook op gemerkt door Google. Laat websites naar jou verwijzen om meer informatie te verstreken.

On page

Op basis van de inhoud van jouw webwinkel kunnen we ook geautomatiseerde advertentie campagnes draaien over verschillende kanalen heen.

Copywriting

SEO Copywriting is zeer belangrijk voor jouw website en zeker geen eitje. Je moet hier rekening houden met verschillende aspecten: URL, Titels, Alineas, Links, vette woorden, ...

Rapportering

Elke pagina op jouw website moet gemonitored worden om deze te kunnen verbeteren. Daarom is rapportering van SEO resultaten zeer belangrijk.

Benieuwd hoe we ook jouw zichtbaarheid kunnen vertgroten?