Online Afspraken Inplannen

Laat jouw klanten zelf online hun afspraak inplannen

Verlies jij ook zo veel tijd met het inboeken van afspraken?

Met onze online reservatie module ben je helemaal verlost van dit administratieve taakje. Ook jouw klanten vinden dit prettig want ze kunnen zelf kiezen welk moment voor hen het beste past.

Wat zijn de mogelijkheden?

Kies zelf de beschikbare momenten

Jouw klanten kunnen via jouw website een afspraak plannen op dagen die jij vooraf geselecteerd hebt. Dit kunnen losse dagen of vast weekdagen zijn. Voor iedere dag kan je ook telkens het tijdsslot kiezen waarop er afspraken beschikbaar zijn.

Geen dubbele boekingen

Van zodra iemand een tijdsslot ingeboekt heeft via jouw website, kan iemand anders dat zelfde tijdsslot niet meer boeken. Je kan ook kiezen hoeveel personen je tegelijk toelaat binnen hetzelfde tijdsslot als je meerdere klanten tegelijk kan bedienen. 

Gedaan met no-shows

Heb je last van klanten die niet komen opdagen na het inplannen van een afspraak? Dit kunnen we enerzijds verhelpen door herinneringen te verzenden naar jouw klanten en anderzijds ook door een voorschot te vragen bij het inplannen van die afspraak.

Flexibele planning

Omdat sommige van jouw diensten wat meer tijd in beslag nemen dan andere, kan de online reservatie flexibel ingesteld worden. Per dienst die je aanbiedt kan je aangeven hoeveel tijd hiervoor gereserveerd moet worden. De klant kan tijdens zijn reservatie ook al bepaalde opties aanduiden of voorkeuren meegeven.

Kalender Sync

Synchroniseer jouw online agenda met jouw persoonlijke agenda zodat je steeds op de hoogte blijft van aankomende afspraken. Boek je zelf een afspraak in jouw eigen kalender dan wordt dat tijdsslot automatisch ook geblokkeerd in jouw online kalender.

Voor Jou En Jouw Team

Terugkerende klanten hebben vaak een voorkeur van medewerker waarmee ze de afspraak willen inplannen. In de online kalender krijgen jouw klanten de mogelijkheid om deze voorkeur aan te geven in hun reservatie. Het systeem controleert natuurlijk ook of deze medewerker vrij is op dat moment.

Marketingtool

Jouw afspraken planner is zo veel meer dan slechts de mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Doordat klanten zich online registreren creëer je extra mogelijkheden om met jouw klanten in contact te komen. Zo kan je hen bijvoorbeeld op de hoogte houden van nieuwtjes en promoties.

wil je graag eens een demo zien van onze afspraak module?

Laat jouw gegevens achter en we nemen contact op