fbpx

Online Advertenties

Met Kobozo Krijg Je Terug Wat Je uitgeeft

Adverteren op Zoekmachines

Met Kobozo is adverteren op zoekmachines nooit zo makkelijk geweest. Wij gaan er steeds voor zorgen dat de correcte doelgroep gekozen wordt. En met onze optimalisatie tool zorgen we er constant voor dat u niet teveel betaald.

Enkel voorbeelden waar je kan adverteren

Google

Deze behoort bij de duurdere manier van adverteren maar de meest gekende en effectieve machine.

Bing

De zoekmachine van Microsoft, deze mogen we zeker niet vergeten! Minder gebruikt maar daarom niet onbelangrijk.

Facebook

Jouw gamma hoeft zich niet te beperken tot fysieke producten, ook ebooks of online opleidingen behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Instagram

Adverteren op instagram is nog nooit zo makkelijk geweest. We zorgen voor de juiste hashtags en maken jouw foto dat tikkeltje beter.

Youtube

We kijken veel liever naar een kortfilm waar jij uitleg geeft hoe iets werkt dan die volledige tekst te lezen.

TikTok

Een nieuw maar zeker niet onbelangrijk medium. Hier gaan we samen met jou zeker op inspelen.

Linkedin

De laatste tijd mogen we deze zeker niet links laten liggen. Het aantal mensen dat je hiermee kan bereiken is serieus gestegen. Laten we hier snel van profiteren!

Apple Store

Deze is niet meer weg te denken uit het leven van een apple gebruiker. Via dit kanaal kunnen we heel makkelijk in het oog springen van de apple gebruiker.

Play Store

Net zoals de apple gebruiker hebben we ook een store voor android gebruikers. Deze groep is veel groter dan je denkt, laat je zien!

Blijf Steeds Groeien

Keywords

Je kent het wel, die eerste resultaten bij een zoekopdracht die starten met Ad. Dit zijn betalende advertenties die betaald hebben om op die positie te staan. Keywords zijn hierbij zeer belangrijk, zo zorg je ervoor dat de advertentie enkel verschijnt als het relevant is.

Vertrouw op ons

Kost Per Klik

We zorgen er continue voor dat je niet teveel moet betalen voor elke bezoeker die naar u pagina komt. Dit doen we met ons eigen programma dat uw keywords continue monitored en aanpast om aan de juiste prijs te voldoen.

Jouw Gids

ROI, CTR, CPC, ...

Als je zelf al eens de eerste stappen zette richting het opzetten van een digitale reclame campagne, dan heb je vast al gemerkt dat je bedolven wordt onder vakjargon. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat ieder van ons gewoon moet doen waar hij zelf goed in is, nemen we die taak dan ook graag van jou over.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf In de kijker kunnen zetten?